Elendige tall for Her og Nå

Sladderbladet sliter voldsomt.

Da direktør Tore Sannum (t.v.) i Hjemmet Mortensen AS og sjefredaktør Rino Rådahl i Her og Nå i 2004, med rekordopplagstall. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
Næringsliv

Hjemmet Mortensens sladderblad, Her og Nå, sliter i motbakke, skriver Finansavisen mandag. Salgstallene for bladet har falt fra 180.000 i 2008 til under 100.000 blader for utgaven like før jul.Ukebladets opplag toppet i 2004, da det solgte 197.000 eksemplarer per uke. Veien ned har vært beintøff. Nedgangen i 2008 var på 18 prosent, mens Se og Hør falt med kun 9 og 6 prosent på sine to ukentlige utgaver. Her og Nås resultat i 2008 var blant det svakeste av Norges 80 største ukeblader, skriver avisen.- Ja, vi har utfordringer på det området. Du har fått noen lekkasjer. De er litt feil, selv om de ikke er veldig feil. Jeg vil ikke gå ut med tall før de offisielle opplagstallene foreligger, men vi var fornøyde med juleutgaven, sier ansvarlig redaktør Gunnar Bleness til avisen på spørsmål om opplaget.

Nyheter
Næringsliv