Blankfein kan få 0,6 mrd. i bonus

Goldman Sachs-sjefen kan få enorm bonus.

Lloyd Blankfein, CEO i Goldman Sachs, utenfor New York Stock Exchange - Foto: AP
Næringsliv

Sjefen for den amerikanske investeringsbanken Goldman Sachs kan få utbetalt en bonus på 100 millioner dollar (590 millioner kroner) i år, ifølge bankkilder.Det er den britiske avisen The Times som har snakket med en rekke bankfolk, som sier at Goldman Sachs-sjef Lloyd Blankfein kommer til å innkassere en bonus i år på 100 millioner dollar.Beløpet tilsvarer nesten 600 millioner norske kroner og er stikk i strid med president Barack Obamas anbefalinger for den amerikanske banksektoren.I 2007 fikk Blankfein en bonus på 67,9 millioner dollar. Goldman Sachs er regnet som verdens rikeste investeringsbank. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv