Enda flere fly blir innstilt i morgen

Streiken blant Lufthansas piloter førte mandag til flere avlyste flyavganger mellom Norge og Tyskland. Tirsdag blir det enda flere.

Lufthansa - Foto: CC
Næringsliv

Av de 42 avgangene fra og til Norge ble ni rundturer kansellert, får NTB opplyst ved Lufthansas informasjonssentral i London.To av de fire rutene til Frankfurt fra Oslo ble kansellert sammen med én Frankfurt-rute fra Stavanger. To avganger fra Bergen til Frankfurt ble gjennomført som planlagt.Lufthansa har også ruter fra Oslo til Hamburg og Düsseldorf og München. Til Hamburg ble avgangene gjennomført som planlagt, og det samme skjedde med selskapets ene rute til Düsseldorf. Derimot ble én av to daglige München-ruter kansellert.Lufthansas informasjonssentral i London opplyser at det tirsdag trolig blir 14 norske kanselleringer av 42 tur-returruter. Pilotstreiken vil trolig også tirsdag gå ut over blant annet Lufthansas ruter til Frankfurt og München, samt Stavangers ruter til Frankfurt. Eventuelle reisende med Lufthansa blir bedt om å holde seg à jour via hjemmesidene lufthansa.com.Pilotstreiken ble innledet mandag morgen og skal etter planen vare i fire dager. 3.200 piloter deltar. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv