Kontrakt til EDB

Avtale i Sverige.

Konserndirektør i EDB Business Partner, John-Arne Haugerud - Foto: Finansavisen
Næringsliv

EDB Business Partner har inngått rammeavtale om levering av IT-tjenester til Kammarkollegiet i Sverige. Avtalen omfatter leveranser til kommuner, fylker og statlige organ i en periode på 5 år.- Vi er veldig fornøyd med at Kammarkollegiet har valgt EDB som leverandør. Avtalen viser at vi har konkurransedyktige løsninger og sammen med vår lokale forankring i Norden kan vi bidra til at kommuner og fylker får utført basistjenester til innbyggerne på en kostnadseffektiv måte, sier Thomas Parmbäck, konserndirektør og leder for EDBs virksomhet i Sverige i en kommentar.EDB Business Partner er én av ti selskaper som får tilby tjenester til svenske kommuner, et marked som totalt sett er verdt omtrent fire milliarder svenske kroner.

Nyheter
Børs