104 nye bedrifter i går

Torsdag ble 104 nye foretak registert i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Lucky Speedshop, Geir Knatterud; Maestro Pizza Grill Torvbyen Poya; Røransvar; Solberg/Dybdahl.Akershus: Camila Renhold; Extra Leker Vestby AS; Furuseth Consult; Nap Networks; Roma Kebab 1 Khaliq Abdul.Oslo: A E Invest AS; Asak Skole Drift AS; Attenhundreogfemtisju DA; Easyatnet Limited; Excellence Holding AS.Hedmark: Café Alice v/Wenche Hisdal Eriksen; Injeksjonsprodukter AS; Okl Eiendom DA; TP Sveis AS.Oppland: 3 Bygg Gausdal AS; Direkteservice Thomas Nysveen; HM Eiendom AS; Kjell Arild Walle; Kristian Larsen Holding.Buskerud: Bobilforum V/Børre Tørhaug; Hallingdal Flyklubb AS; Krulleskogen DA; Loesmoen Autosenter Kamal; Maiann AS.Vestfold: Sandefjord Sykkelfestival AS; Unlimited Productions.Telemark: Smart Pet v/ Kjell Ivan Herfoss Austevoll; Tarjei Christiansen Invest AS; Tessungdalen Fjellhandel AS.Aust-Agder: Henningsen Bygg AS; Prosjektnavigator AS; Sørvåg Entreprenør AS.Vest-Agder: Com2Gether Sør AS; Energidoktoren DA; Kreative Design AS.Rogaland: Grenland Restaurantdrift AS; Helsehuset Viben AS; Kantinekompaniet AS; Kopervik Bil & Eiendom DA.Hordaland: Bustølvegen Borettslag; Endless Summer AS; EU Trading AS; Geograph Shipping II AS; Gravering Vest DA.Sogn og Fjordane: Elvabakken AS; Fokus Elektro Maritim AS.Møre og Romsdal: NMK Holding AS; Pluto Eiendom AS.Sør-Trøndelag: Caravanomsetning; Trell Media AS; Vikantoppen AS; Vikhamar Hårsenter AS.Nord-Trøndelag: Gamenation Stig Andre Martinsen.Nordland: Art Frisørsalong AS; Maskin- og Anleggskompaniet AS; Steinbruddet Eiendom AS; TF Byggservice AS.Troms: Allservice Nor; Badlands AS; Tinge Agentur Terje Roald Ingebrigtsen.Finnmark: Bhaumik Thakkar; Centrum 8 Vadsø AS.For flere fylker er bare en andel av de nye foretakene oppgitt.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.