119 nye bedrifter i går

Mandag ble 119 nye foretak registrert i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Arne Rino Torp; Driver'N Ltd.; Engelsviken Treningssenter DA; Fitness Invest AS; Haga Invest v/Gøran Antonsen. Akershus: ABC Eiendomsservice AS; Anolittveien 7 AS; Dyrløkkebakken 3 AS; Gardermofrakt Drift AS. Oslo: Aker Property AS; Anakata Comics SA; Arret AS; Asak Skolebygg AS; Best Trafikkskole AS. Hedmark: MK Bygg og Rehabilitering AS; Presis Digitalprint AS; Todal Maskin DA; Trysil Reiseservice v/ Odd Aastad. Oppland: Kremmertorget Naturligvis Randi Brandstadmoen; Storgata Kiosk Dokka AS; Team Larsen. Buskerud: Anders Karlsen Invest Ltd.; Golsfjell Fjellstue AS; Hjå Uss AS; Hrsystemer AS; Norsk Chassis Teknikk AS. Vestfold: Helgeroa Legesenter DA; Ipersonal AS; Kilgata 16 AS; Møbelsnekker Thomas Heidfeld. Telemark: Jan Bakkåker; Tinn Montessoriskole SA. Aust-Agder: Nye Plateskredderen AS; Runes Import og Brøyteservice Rune Kristiansen; Thoms Snekkerservice Limited. Vest-Agder: AIB Invest AS; Bil & Dekkhuset Flekkefjord AS; Helsepluss AS; Janet's Hår og Renhold Janet Awuor Nordheim.Rogaland: 22 Bygg AS; Ecem Eiendom AS; JEH Handel Jan Erik Hetland; Kosmetisk Klinikk AS; Marin Energi Testsenter AS. Hordaland: Fag Revisjon AS; Högsand Invest Limited; KTV Property AS; Laserklinikken Anne Harila Avd. Stord Limited. Møre og Romsdal: Budservice Sindre Tilseth; Elisabeth Skorgens Kafe. Sør-Trøndelag: All In 1 Rengjøring DA; Cyvin Media; Innsia Fisk AS; Isaksen Eiendomsservice AS; Maxgym Orkanger AS. Nord-Trøndelag: Aavatsmark Sag AS; Korsnes Helse; Kriz Me Zanz AS; OTW Holding AS. Nordland: Dahletun Fysioterapi AS; Edinborg AS; Frisk & Fri Byporten AS; Helgeland Utleie AS; Skagen Camping AS. Troms: Kvalitetsbygg Tromsø; Senjabohemene Lars Torbjørn Stenholdt; Stormer Holding AS. Finnmark: Artic Group Eiendomsselskap AS; Husfixmester Decsi AS; Polar Kjøtt AS.For flere fylker er bare en andel av de nye foretakene oppgitt.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.