133 nye bedrifter i går

Mandag ble 133 nye foretak registrert i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Akupunkturbutikken AS; Juvini Ltd.; Krystallen Østfold AS; Laparoscopi.no Limited; Låvestua Balke Gård DA.Akershus: Batteribilen; Boardrider AS; Dalkrysset AS; Ecopack Europe; Elveparken 3 Boligsameie.Oslo: Aalvent Kjøleservice AS; Auster Lambertseter AS; Blix Datagulv AS; Cane Invest AS; Enpe AS.Hedmark: Anne Gretes Alternative Verden Anne Grete Volden; Nomerstad Bruktbil; Selskapsservice Anong K. Løften.Oppland: Sameiet Stølstunet; Wigwam Laft Og Bygg Oü.Buskerud: Bemotek; Helse+ Treningssenter AS; Laagen Eiendomsinvest DA; PB Klausen Eiendom AS.Vestfold: Erteblomsten Sjante Hansen; Fashion Boo Kim Johansen Stuksrud; Sulland Consulting; Techpro AS.Telemark: Bokholderiet Telemark SA; Jogo-Hus Limited; Knut Grave Motor; Ludvigmedia.no Ove Ludvig Sunde.Vest-Agder: Clean Sør AS; Fleur Invest AS; Galleri Telhaug AS; Klemsan Entreprenør AS.Rogaland: Børge Angell AS; Haukås Nils Norman; OHP Holding; Se-Godt AS; Showbiz Entertainment.Hordaland: Børge Vadset Holding AS; Danielsen Ungdomsskule Nordhordland AS; Danielsen Ungdomsskule Osterøy AS.Sogn og Fjordane: Normann Tyrkia AS; Smørdal Hytteutleige & Camping v/Bjørg Forsell.Møre og Romsdal: Binleru AS; Hl. Skjong AS; Vanylven Utvikling AS.Sør-Trøndelag: Armoks Invest AS; JSY AS; Kameleon Design Karoline Sørli Jensås; Printbillig.no; Reins Kloster AS.Nord-Trøndelag: Fli Dæ På Hårè AS; Huset I Skogen Elisabeth Lian; Kathrine Sandvold Lundgren.Nordland: Allmann Limited; BSF Eiendom AS; Den Kvite Bussen AS; Dønna Rorbuer Bøteriet AS; Ingeniør Viggo Einan.Troms: Havnekafeen Jeanette Bergersen; Sigbjørn Fagertun Taksering.Finnmark: QA Spiseri / Maher Mawed.For flere fylker er bare en andel av de nye foretakene oppgitt.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.