90 nye bedrifter i går

Tirsdag ble 90 nye foretak registrert i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Janus Tjenesteforetak Andrzej Janus.Akershus: Bellas Emne Meri Carina Stamnes; Dal Dekksenter AS; Floorman Productions Limited; Joker'n Transport DA; Kanalveien Lillestrøm AS.Oslo: Advokat Lars Haugen AS; Advokatfirmaet Forsberg DA; André Bratten Smaaland; Brent AS; Bygg-One.Hedmark: Kuldemesteren AS.Oppland: Avancia Sport Center Oslo AS; Kjersti Haugtrø; Rybo Industries AS.Vestfold: AW Produkter AS; Industri og Næringsmiddelservice AS.Telemark: Alternativoasen; Christines Pleie og Velvære ved Christine Bjerkseth; Idè Bad 6 VVS AS; Sørensen & Rue Eiendom Skien DA.Aust-Agder: Han & Henne Hudpleie Aamo; Mad & Leven AS.Vest-Agder: Birgers Mal og Rydd v/Birger Sørensen.Rogaland: Balke AS; Ela AS; Ernst Auestad; Kan-Veiledning DA; Lars Jakob Fatland.Hordaland: Bergsprengar AS; British Cars Bergen AS; Havico AS; Lunds 3D/Animasjon; Serendipity Productions Camilla Angeltvedt.Sogn og Fjordane: Chatlet Sport1 Førde AS; Mims DA.Møre og Romsdal: Ekroll Invest Limited; Natursteinpartner AS; Nordisk Frys Økonomi Limited; Solvinger.Net Svein Harris Bjørneseth.Sør-Trøndelag: Fag Gullsmedene AS; Floodrocks Selven; Hanne Grete Næss; Havikbotn Dekor; Kafe Koselig AS.Nord-Trøndelag: GPS Eiendom AS.Nordland: Alenmar AS; Astrix Agenturer Limited.Troms: Kongsli Eiendom AS; Lyngsfjord Souvenir DA.Finnmark: Elta Engineering AS; Falas AS.For flere fylker er bare en andel av de nye foretakene oppgitt.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.