98 nye bedrifter i går

Onsdag ble 98 nye foretak registert i Brønnøysund. Her er listen.

Publisert 11. mars 2010 kl. 15.55
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 216 ord
Brønnøysundregistrene.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Aktiv Bygg & Service Ltd.; Ankerløkka Legesenter DA; Moss Maskinutleie og Håndverkstjenester AS; Myrvold's Utemiljö Limited.Akershus: 60 North Capital Ltd.; Bulex Import Teodora T. Karadimtcheva; Candycolor Gens; Hovslager Karl Williams.Oslo: Audhild Viken Oslo AS; Bra Klær For Eldre Anna Maria Gabriella Gunneflo; Derma Hud og Laser Klinikk Parveen Hussain; Din Underholdning DA.Hedmark: CA Byggservice AS; Horisont Trysil Sameie; Sørum-Invest; Tuvas Treningssenter AS; Vinger Bygg og Eiendom Jan Roar Haget.Oppland: Motornova DA; Osbil AS.Buskerud: Joggen Sport Profil AS; Livingvital Norway AS; M Bygg AS; Mariusz Jan Kolano; Rørgården Hønefoss AS.Vestfold: Serco AS.Telemark: Café Zin AS; Catwalk Langesund AS; MFB AS; Oliver Severin; Pizzaboden v/ Eva Iren Aas.Aust-Agder: Catherine Kullmann; Mustang Tattoo/Piercing Regan James Blackburn.Vest-Agder: Fruit AS; Nye Bånsull AS.Rogaland: Prinsen Holding.Hordaland: Aktiva Eiendomsinvestering AS; Guro Sivertsen AS; Hollund AS; Miljøbåt Arne Torsvik; Nesttuntorget Blomster AS.Sogn og Fjordane: Byggevaren Byrkjelo AS; Kråna Kafe AS.Møre og Romsdal: Aksnes Media AS; Hus og Marineservice Sveinung Garnes; Kriken Invest; Midtun Musikk Limited; MNE Høghallen AS.Sør-Trøndelag: André Jobotn AS; Arcadia Regnskap AS; Bjørn Bjørnli; Fosen Havsafari AS; Outdoor Invest AS.Nord-Trøndelag: Mediås Fiske og Friluft; Trøndelag Sau-Service AS.Nordland: Lofoten Bruktbil-Utleie AS.Troms: Kis Dyrøy AS; Lost ANS.Finnmark: D&C Eiendomsforvaltning Ltd..For flere fylker er bare en andel av de nye foretakene oppgitt.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.