Cecon-tiltak i forbindelse med konkurs

Verftet hvor Cecon bygger tre fartøyer har søkt om konkursbeskyttelse. Nå engasjeres eksperter for å vurdere situasjonen.

CEO Terje P. Tellefsen, CECON. Foto: Finansavisen.

Canadiske Davie Yards Inc. søkte nylige konkursbeskyttelse fra kreditorene. Cecon ASA, notert på Oslo Axess, er Davies største kunde og har tatt initiativ til en rask og detaljert vurdering av situasjonen rundt byggingen av tre fartøyer på verftet. Cecon har i den forbindelse engasjert eksterne marine spesialister. Det dreier seg om selskaper som Upper Lakes Marine & Industrial Inc., SNC-Lavalin Defence Contractors Inc., DRS Technologies Inc. og Fincantieri SPA.Cecon-sjef Terje P. Tellefsen sier seg fornøyd med å satt igang prosessen med disse partnerne for å finne ut hvordan man best mulig kan minimere avbrudd i nybygg-programmet.