Dagens børsrakett har ikke hastverk

- Jo lenger du drar det alene, desto høyere verdi har det, sier PCI Biotech-sjefen.

PCI Biotech-sjef Per Walday. Foto: Finansavisen.

Oslo Axess-noterte PCI Biotech meldte i morges at selskapet har fullført behandlingen av tredje dosegruppe i fase I/II-studien i kreftpasienter med sin patenterte fotosensitiser Amphinex i kombinasjon med cellegiften bleomycin, med en "svært god" klinisk respons.Ifølge adm. dir. Per Walday er selskapet "i miljøet hvor det snakker med mulige partnere", uten at det er noe konkret ennå.- Vi ønsker å dra det et stykke til alene, jo lenger du drar det alene desto høyere verdi har det, sier han til Reuters.Behovet for finansiering er heller ikke akutt.- Vi hadde på slutten av fjoråret 35,8 millioner kroner på bok. (...) Vi brente rundt 26 millioner i fjor, og så får vi en del "grants", vi har rundt 7-8 millioner kroner i støtte fra forskningsrådet, EU og andre aktører som støtter innovasjon og ny teknologi, sier Walday videre til nyhetsbyrået.PCI Biotech topper børsens vinnerliste med en oppgang på 29,3 prosent til 41 kroner.