Derfor elsker Cramer Apple-aksjen

Den legendariske aksjeplukkeren forklarer hvordan du tjener gode penger på Apple.

CNBCs Jim Cramer - AP Photo/Jason DeCrow

Aksjeplukkeren Jim Cramer er kanskje mest kjent for sin rolle i CNBCs Mad money. I tillegg til sin ablegøyerolle på CNBC, er han regelmessig gjest på TheStreet.com. I sin siste opptreden på The Street avslørte Jim Cramer hvorfor Apple er aksjen å kjøpe.- Folk ser ikke ut til å forstå hvor stor denne iPad kommer til å bli. Dette har trolig presset ned aksjekursen i begynnelsen av året. Det vi nå hører, er at næringslivet vil adoptere enheten i stor grad. De som vil kjøpe den er advokater, leger, bankfolk og meglere, sier Cramer.Cramer liker hvordan iPad måler seg med Amazon Kindle, men ser tilbake på tidligere lanseringer at Apple-aksjen må kjøpes lenge før lansering.- Det vi ser med Apple er at aksjen kjører helt til vi har enheten i hånden. Du må kjøpe aksjen før de første reklamene, sier Cramer.Den aller første iPad-reklamen gikk søndag kveld under Oscar-utdelingen.Se intervjuet her:Store forvetninger til iPad En undersøkelse gjennomført av RBC Capital Markets viser at 4 prosent av de spurte sier det er "veldig sannsynlig" at de vil kjøpe en iPad ved lanseringen, mens 9 prosent sier det er "noe sannsynlig" at de vil kjøpe ved lanseringen.Ved lanseringen av iPhone i 2007, sa 3 prosent at det var "veldig sannsynlig", mens 6 prosent sa det var "noe sannsynlig" at de vil kjøpe ved lanseringen.Apple iPhone er som kjent en braksuksess, og forventningene i forkant av lanseringen er dermed jekket opp nok et hakk. Det blir uten tvil store kø-dannelser når de første legges ut for salg.iPad Produktet er en mellomting mellom en datamaskin og en smarttelefon. Den har en kort spesifikasjonsliste, men et eksplosivt potensial. Den veier omtrent 700 gram, har en 9,7 tommer IPS LCD-skjerm, en 1GZ Apple "A4"-prosessor, 10 timer batteritid og én måned standby. Batteriet var et viktig punkt, og det er tydelig at Apple har tatt dette seriøst.Klikk på bildene for store utgaver Alle foto: AppleI tillegg er det en klassisk 30-pin-tilkobling, blåtann, høytaler, mikrofon, trådløst nett, kompass, akselerometer og 3G.Det kommer til å koste mellom 499 og 829 dollar i USA.