Lady Gaga-video hever øyenbryn

Og det er ikke bare nakenscenene som skaper debatt.

Skjermbilde fra Lady Gagas Telephone - Faksimile Youtube

I Lady Gagas nye musikkvideo Telephone, opptrer den kontroversielle artisten sammen med Beyoncé. Musikkvideoen er satt til et kvinnefengsel, og den har fått ekstremt mye omtale som følge av at den kvinnelige sangeren viser seg kliss naken i starten. Årsaken til nakenscenen skal være for å få slutt på ryktene om at Lady Gaga er en hermafroditt.Produktet Lady Gaga Det er ikke første gang Lady Gaga opptrer så godt som naken, men det er heller ikke nakenscenene som er mest kontroversielt. Derimot er det en ekstrem produktplassering i videoen mange i musikk- og reklamebransjen har reagert på. Minst ni forskjellige merker får sin behørige TV- og Youtube-tid i videoen.Lady Gagas egne Heartbeats-hodetelefoner, HP, Virgin Mobile, Miracle Whip, Wonder Bread og Cola Light er blant produktene som blir åpenlyst vist i nærbilde. Lady Gagas manager, Troy Carter, bekrefter at "en håndfull" av disse merkene har betalt for å være i videoen, mens eksempelvis Coca Cola ikke gjorde det. Lady Gagas mor benyttet Cola-bokser for å ordne håret på 70-tallet, opplyser Carter.Kanskje den mest åpenlyse produktplasseringen har datingsiden Plentyoffish.com, som benyttes av en vakt i videoen. Plentyoffish-nestlederen Kimberly Kaplan forteller til Advertising Age at Lady Gaga er en del av en markedsføringskampanje for siden, og at nettstedet har hatt 15 prosent trafikkøkning etter at musikkvidoen ble publisert.17 millioner treff Den åtte minutter lange videoen ble regissert av svenske Jonas Åkerlund, som ikke er ukjent med kontroverser. Han står blant annet bak Prodigys "Smack my bitch up"-videoen.Vevo.com kjøpte seg inn på forsiden til Youtube med Telephone-videoen, som har bidratt til at den har fått 17 millioner treff på kort tid. I tilegg ble den første gang vist på E!, med 833.000 seere, ifølge Advertising Age.Se videoen her (Obs: inneholder sensurerte nakenscener)