Leserne dropper Se og Hør

Kjendisbladet mister 65.000 lesere.

F.h. sitter sjefredaktør Harald Haave, journalist Anders Johan Stavseng og sjefredaktør Odd Johan Nelvik, alle tre fra Se & Hør. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .

Tirsdagsutgaven av Se og Hør har falt under 1 million lesere, mens helgeutgaven ser et større prosentmessig fall. Både C! og D! opplever kraftig tilbakegang, men med et langt lavere opplag, viser ferske opplagstall, ifølge Propaganda.Totalt mistet Se og Hør 65.000 lesere i perioden. Se og Hør er temaet i filmen "En helt vanlig dag på jobben", som har gått for nesten tomme kinoer på tross av heftig medieomtale på forhånd. Filmen viser hvor kynisk Se og Hør jobbet for å skaffe de beste historiene om Mette Marit.Hjemmet Mortensens Her og Nå opplevde et opplagsfall på 23.000 i samme periode.