Raker inn milliard-gevinst etter salg

Brødrene Schage har god grunn til å smile - nærmere bestemt tre milliarder grunner. Jubelen står i taket etter salg av gigant.

Knut Schage - Foto: Finansavisen

Brødrene Schage har meget god grunn til å juble om dagen, skriver Finansavisen onsdag.De tre herrene er nemlig i ferd med å sikre seg tre milliarder kroner, når den svenske aktører Niam nå kjøper deres kjøpesenterkjempe Sektor Eiendomsutvikling.- Prosessen har vært lang og tidkrevende, så det er godt å komme i mål. Samtidig er det jo vemodig å gi fra seg dette, men vi er veldig fornøyd med både pris og kjøper, sier Knut Schage.Også kjøper Niam uttrykker tilfredshet over kjøpet som nå er i havn.- Dette er kanskje det aller beste kjøpet vi kan gjøre i dagens marked, er beskjeden fra svenskene.Les hele denne saken i ondagens utgave av Finansavisen.