Tror Yara vil høyne Terra-bud

UBS mener det er "rimelig sannsynlig" at Yara kommer med et revidert Terra-bud.

Konsernsjef Jørgen Ole Haslestad (i midten) i Yara International før presentasjonen av resultatet for 4. kvartal 2009. Michael Bennett fra Terra Industries Inc til høyre. Foto: Berit Roald / Scanpix

En liten time før slutt er hovedindeksen på Oslo Børs ned 0,85 prosent til 369,88.Yara faller i takt med markedet på dagen etter Terra-styrets konklusjon om at CF Industries-budet er overlegent Yaras.- Vi tror det er en rimelig sannsynlighet for at Yara vil komme tilbake med et revidert bud og tror et kontantbud på 50 dollar per Terra-aksje vil være nøytralt innvannende med Yaras identifiserte synergier på 120 millioner dollar og en fortrinnsrettsemisjon på 3-3,5 milliarder dollar, heter det ifølge Reuters i en oppdatering fra UBS.UBS er ifølge nyhetsbyrået nøytrale til Yara, og har kursmål 275 kroner.