Ukens 88 konkurser

88 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken. Her er listen.

Foto: iStockphoto

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Oslo: Albion AS; Hummel Retail. Hedmark: Lille Skattekammer AS. Buskerud: Norsk Energisparing AS. Vestfold: Hølen Storkiosk Eftf AS. Vest-Agder: Sørlandet Catering AS. Rogaland: Diversen Sport AS. Hordaland: Eli L AS; Hauge & Halland Maskin AS; Murmester R Falck AS; Reine Hotelldrift AS. Nord-Trøndelag: Ennar; Rosa Stjørdal AS; Steinkjer Møbelfabrikk AS. Troms: Bedriftselektro AS; Troms Slakteridrift AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet to personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.88 konkurser Dermed ble det denne uken kunngjort åpnet 88 konkurser, hvorav 19 personlige.Mandag: 17 konkurser Tirsdag: 18 konkurser Onsdag: 20 konkurser Torsdag: 15 konkurser