- Vi er ikke redde for Burger King

Burger King solgte burgere for over 400 millioner i fjor. Det er fortsatt langt bak McDonald's.

Publisert 12. mars 2010 kl. 08.48
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord
Foto: McDonalds

McDonald's nådde ny omsetningsrekord med 1.122 millioner kroner i fjor, etter en vekst på 1,9 prosent, skriver Finansavisen.Mye raskere går det i Burger King, som etter 15 prosent årlig vekst i de to siste årene omsatte for over 400 millioner kroner i fjor.- Det bekymrer oss ikke, sier McDonald's-sjef i Norge, finske Olli Kilpi, som er "svært fornøyd med utviklingen".- Vi investerer mye og moderniserte 16 restauranter i fjor. Kundene setter pris på oppussingen og vi merket en økning i kundebesøk på 9 prosent og omsetningsvekst i de restaurantene som var fornyet, sier han ifølge avisen.