Wall Street 2 utsettes

Filmen hele finans-Norge venter på ankommer "fashionably late".

Bilde fra filmen "Wall Street 2 - Money Never Sleeps".

Oppfølgeren til Wall Street, Wall Street - Money never sleeps, er utsatt fra april til september, ifølge IMDb, skriver E24. Bransjebladet Variety spekulerer i at årsaken kan være at filmen skal inkluderes på Cannes filmfestivalen. Denne går av stabelen mellom 12. og 23. mai i år.Den originale datoen for en premieren var fredag 23. april over store deler av verden. Det er ikke satt en ny dato, og Fox vil ikke avsløre hvorfor den er utsatt.Meglerhusene "står i kø" Norske meglerhus og banker står i kø for billetter til førpremieren på Wall Street-oppfølgeren "Money never sleeps", skrev Finansavisen 5. februar i år.- Vi har aldri opplevd så stor forhåndsinteresse for en film. (...) - Det må være noe med "greed is good" og "lunch is for whimps" som henger igjen, og som kan forklare den store interessen. Gordon Gekko er en institusjon, sa adm. direktør Bjørn Jacobsen i Fox Film til avisen.Sjef for Fokus Merchant Bank, Ivar Heggem sa til avisen at han nødig ville havne bak i køen.- Enten så er man best i klassen, eller så bør man la være, sa han til avisen.Se traileren her: