Camillo Eitzen enig med bankene

Fjerner en betingelse for emisjon i selskapet.

Axel C. Eitzen. Foto: Finansavisen
Næringsliv

Camillo Eitzen (CECO) har kommet til enighet med sine banker om en revidert avtale som endrer betingelsene inngått 1. oktober 2009. Dette vil fjerne en betingelse for en emisjon i CECO om opprettholdelse av en redusert nedskrivningsplan som tidligere avtalt.Det opplyses i en melding fredag.Avtalen er avhengig av at CECO når visse milepæler i forhold til selskapets planer om salg av eiendeler innen 30.06.2010 og at 20 millioner dollar av slike salg går til en engangsbetaling til bankene.- CECO fortsetter sine anstrengelser for å bedre selskapets likviditet. Vi er optimistiske i forhold til at vi skal holde betingelsene fra bankene, sier administrerende direktør Peter D. Knudsen i en kommentar.

Nyheter
Børs