Atea får svensk avtale

Svensk Atea-avtale er verdt 166 millioner kroner.

Atea-sjef Claus Hougesen. Foto: Finansavisen
Næringsliv

Det svenske Kooperativa Förbundet (KF) gir ifølge en børsmelding Atea Sverige AB helhetsansvaret for 4.000 IT-arbeidsplasser, nettverk og brukerstøtte. Avtalen har en estimert totalverdi på rundt 200 millioner svenske kroner, noe som tilsvarer 166 millioner norske kroner, over fem år, med mulighet til forlengelse i ytterligere to år.KF legger ut helhetsansvaret for sitt klientmiljø samt sine lokale nettverk til Atea. Utover de 4 000 funksjonsarbeidsplassene som er avtalt med KF har alle landets samvirkelag, med ytterligere ca 4.000 funksjonsarbeidsplasser, mulighet til å velge Atea fremover for de samme tjenestene.Avtalen trer i kraft 1. juni 2010.

Nyheter
Børs