120 nye bedrifter i går

Mandag ble 120 nye foretak registrert i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene.
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Autoservice Moss AS; BD Husservice AS; Ekvilibrium Talarförmedling AB.Akershus: Advokatfirmaet Indreiten AS; Alt I Asfalt Drift AS; Larslars Production AS.Oslo: Asia Huset Ngo; Asmaa Mdaoukhi; Bratsbergveien 13 Tronheim DA.Hedmark: Matsi AS.Oppland: Engensbakkens Egenproduserte; Steni Engros AS.Buskerud: Berglia Holding AS; Colorspol S.R.O.; Heggelien Oppmåling AS.Vestfold: Akse Bygg AS; BL Bil AS; Ellevill AS.Telemark: Centrum Bilpleie Ronny Johnsen; Eierseksjonssameiet Trebåtbyggeriet Kragerø; Hali Invest AS.Aust-Agder: Arendal Kuldeservice v/ Terje Post; Prima Mysen IV AS; Qmatec Group 2 AS.Vest-Agder: Bygg og Service AS; Erøy Holding AS; G P Tjørhom AS.Rogaland: Black Swan Holding AS; Citrinen-Healing Randi Bergstøl; Lykkelig AS.Hordaland: Arenum Eiendom AS; Elektro Service Vest AS; Etne Vikar og Hjelpetjenester AS.Sogn og Fjordane: Fjordservice Sogn og Fjordane AS; Kristian Æsøy; Stadlandet VVS AS.Møre og Romsdal: Dr. Werringsgt. 15 AS; Gesti Eiendom AS; Globalskolen AS.Sør-Trøndelag: Bygginvestor AS; Munkegata 34/36 AS; Nilsen DMC AS.Nord-Trøndelag: Kjørsvik AS; Landfallvika Kjøtt DA; Miljø Partner AS.Nordland: Aldersund Allaktivitetshus AS; Berits Renhold AS; Digital Dokumentflyt AS.Troms: Almennpraktiserende Naturterapaut, Anette Nilsen.Finnmark: RKX.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

Nyheter
Næringsliv