kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Arctic Kulde Akershus AS; Beatrice, Avd. Moss Limited; G. L. Bygg AS.Akershus: Allt Rørlegger AS; Bjørnar Almroth AS; Cardigan Eiendom AS.Oslo: Cutehacks AS; Eidem Marketing; Eiendomsutviking & Rør AS.Hedmark: Brøderud Graveservice AS; Børkevegen Borettslag; Energi-Control AS.Oppland: Beauty By Malin Christina Dahl; Jarls Terapi Jarl Roar Simenstad; Linda Klevengen AS.Buskerud: Brdr. Lindsetmo AS; Didriksson Consulting; Lier Billag AS.Vestfold: Deluxe Transport & Bud; Hair Spot Line Henriette Undrum; Jaam AS.Telemark: Frisør Holding AS; Pippen AS.Aust-Agder: Sikksokk V. Nguyen.Vest-Agder: Sdx.no Gudmund Hatlem.Rogaland: BTS-Consulting AS; HS Dekk DA; Movement Vest AS.Hordaland: Dahle Bygg AS; DData DA; Kompetanse Vest Limited.Sogn og Fjordane: Bruland Mat AS; Fjordseal Francina A M Hoogkamer; Psykolog Peter Georg Zehentbauer.Møre og Romsdal: JRR Bygg AS; Sebastian Eigedom AS.Sør-Trøndelag: Com AS; Expedition Wear Trondheim AS; Fragola AS.Nordland: Rønvik Mama Rosa DA; Rådgiver Ottar Skog AS; Tysfjord Marine Farm AS.Troms: Brial Sikkerhetssystemer DA; Johnny Andre Hoff Lyngstad; Lorentzen Export AS.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.