kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: EC Wieslaw Gajewski; Finnestad Planteskole AS; Fredrikshald Graveservice Ltd..Akershus: Autoscan Erik Kovacs; Kald Beregning AS; Morrello AS.Oslo: Agardh 120 AS; Armarium AS; Assistenthuset DA.Hedmark: HMB Konsulting Heidemarie Brigitte Renate Bauer; Vinger Restaurantdrift AS.Oppland: Bagn Transportservice; Faugli Invest.Buskerud: Kreativt Liv v/Pettersen; Roger Bråten Bygg og Anleggservice; Slemmestad Bingo AS.Vestfold: Andersens Mikado; Friko Festemateriell Artur Szklarz; Prima Bad AS.Telemark: Bøleveien Bil Limited; H. Wik Transport AS; Telegata 1 AS.Aust-Agder: Cathrines Blomsterverksted AS; Rosenlund IKT AS.Vest-Agder: Brasil 1 AS; Lyngdal Handelspark AS; Norpaint AS.Rogaland: Banesupply & Vedlikehold AS; Hognan Invest AS; Høieueland Sinneslia AS.Hordaland: Gartnerhagen Minde AS; Nesttunhagen AS; Propulsion Music DA.Sogn og Fjordane: China House Årdal AS; Dall og Dall Arkitekt og Byggmester Limited; Idehus Bremanger AS.Møre og Romsdal: Flexi Vask Øvertungset; Gagn Consulting AS; Korthobby.no Wenche Follestad.Sør-Trøndelag: A Olsen Frakt AS; Angel Solutions Carina Natalie Andreassen; Constandino Stylianou Limited.Nord-Trøndelag: Hasselvold AS; Inderøy Hudpleie DA; Nesshaug Regnskap og Rådgivning.Nordland: AJ Salgs Service Alexander Jørgensen; Noa Dame og Herre Frisør Torrissen; Nordbris AS.Troms: Rim Brøytetjeneste AS.Finnmark: Semia AS; Skjerven Økonomi og Regnskap AS; Sædis AS.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.