Det sa han under et møte med Tysklands forbundskansler Angela Merkel torsdag. Oppfordringen skal være et forsøk på å styrke forholdet mellom Moskva og Berlin ytterligere.- Jeg forventer at tyske bedrifter som har stor erfaring på dette området, vil ta del av dette arbeidet, sa Medvedev til bedriftsledere etter å ha snakket med Merkel i den russiske byen Jekaterinburg. Det er femte gangen de to statslederne møtes i år.- Tatt i betraktning det strategiske partnerskapet i den økonomiske sfæren, tror jeg ikke utsiktene er så dårlige, sier Medvedev.Tyskland er Russlands økonomiske hovedpartner og har gode diplomatiske forbindelser med Moskva.Merkel, som har vært gjennom et politisk mareritt hjemme i de seneste månedene, er på en rundtur til Russland, Kasakhstan og Kina. Noen av Tysklands mest innflytelsesrike forretningsfolk er med på reisen. (©NTB)