Bjellesau bekrefter fremgang

Men Hewlett-Packard (HP) faller likevel i etterhandelen i New York.

Foto: HP
Næringsliv

Hewlett-Packard (HP) meldte etter stengetid på Wall Street torsdag om et endelig resultat per aksje på 1,08 dollar, eksklusive engangseffekter, i sitt regnskapsmessige 3. kvartal. I samme periode i fjor tjente HP 91 cent per aksje.Tallene er på linje med de foreløpige som ble sluppet for å forsikre markedet etter toppsjef Mark Hurds plutselige avgang - og begge tallsettene var bedre enn markedet så for seg på det aktuelle tidspunktet. Ifølge CNBC bidro godt server- og PC-salg til fremgangen.Inntektene steg fra 27,45 til 30,7 milliarder dollar.HP-aksjen falt 1,45 prosent i ordinær handel, og er ned ytterligere 0,6 prosent i etterhandelen på Wall Street.Mer om tallene finner du her.

Nyheter
Børs