For at BlackBerry Messenger skal kunne tilby sine tjenester i Saudi-Arabia, krever myndighetene fullt innsyn, det skriver Bloomberg.Flørting mellom unge mennesker, som fra før er vanskelig i det konservative landet, vil ikke bli enklere dersom dette godkjennes. Messenger er og har vært en arena der unge mennesker kan snakke og bli bedre kjent. Dette er religiøse islamske grupper sterkt imot, og går i bresjen for at landet skal forby tjenesten helt. De unge derimot er i fullt opprør.- Jeg er ikke fornøyd, sier 23-årige Khalid Ali til Bloomberg. Han eier to Blackberry-telefoner og ser klart for seg at innsyn vil bety slutten på nettflørting med jenter.- Si at jeg vil invitere en jente til en fest, så er det ikke ønskelig at alle skal vite det. Jeg vil ikke føle meg komfortabel med å bruke en tjeneste som blir overvåket.