Fara får viktig ordre

- Dette er et viktig prosjekt for Fara da dette er første kunde som oppgraderes til den nye billetteringsplattformen utviklet gjennom investeringsprogrammet som startet i 2009, sier selskapet i forbindelse med ny ordre.

Ørjan Kirkefjord (t.h.), adm. direktør i Fara. Foto: Selskapet

Fara ASA, leverandør av IT-løsninger til transportsektoren i Norden, har ifølge en børsmelding signert ordre for leveranse til eksisterende kunde Jämtland Län i Sverige.Total ordreverdi er om lag 14,5 millioner svenske kroner, eksklusive moms. Ordren gjelder oppgradering av deres eksisterende Fara Ticketing-løsning.Dette er et viktig prosjekt for Fara da dette er første kunde som oppgraderes til den nye billetteringsplattformen utviklet gjennom investeringsprogrammet som startet i 2009. Målet for investeringsprogrammet er å ha én billetteringsløsning og en effektiv integrert produktportefølje.I tillegg vil Fara motta økte inntekter på service og vedlikehold når leveransen er gjennomført.Leveransen skal være idriftssatt i juni 2011.