Kitron mister kunde - jobber i fare

Mister omsetning på 100 millioner i året, og opptil 60 ansatte kan bli berørt. Men toppsjefen nekter å grave seg ned.

Foto: Kitron
Næringsliv

Kitron ASA-datter Kitron AS i Arendal har mottatt oppsigelse fra en av sine Data/Telekom-kunder, med en anslått effekt på omsetningen anslått til 100 millioner kroner per år, går det frem av en børsmelding.Produksjonen fortsetter ut mars 2011.- Selv om vi beklager kundens avgjørelse er vi optimistisk med hensyn til utviklingen i markedet generelt, og at vi vil være i stand til å kompensere dette tapet med økt etterspørsel fra andre kunder, sier konsernsjef Jørgen Bredesen i en kommentar.- Vi anslår at opptil 60 ansatte kan bli berørt, men vi trenger litt tid til å analysere konsekvensene i detalj, før vi konkluderer på et eksakt tall, fortsetter han.Les mer her.

Nyheter
Børs