Lover 2.200 nye studieplasser

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) lover 2.200 nye studieplasser neste år. - Det er kunnskap og arbeid vi skal leve av når oljeinntektene går ned, sier han.

Statsminister Jens Stoltenberg. Foto: Scanpix

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) lover 2.200 nye studieplasser neste år. - Det er kunnskap og arbeid vi skal leve av når oljeinntektene går ned, sier han.Stoltenberg kom med løftet om flere studieplasser under markeringen av NTNUs 100-årsjubileum onsdag. 145 av de nye studieplassene kommer ved NTNU i Trondheim.Regjeringen var tungt representert da NTNU åpnet sin festuke, for å markere at det i høst er 100 år siden Norges Tekniske Høgskole, NTH, ble åpnet på Gløshaugen i Trondheim. I tillegg til statsministeren deltok kunnskapsminister Kristin Halvorsen (SV), kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete (Sp) og næringsminister Trond Giske (Ap) i markeringen.