Mulig emisjon for Dockwise

Dockwise ser ikke bort fra mulig emisjon dersom de skal bygge et større skip enn "Blue Marlin".

Black Marlin med tre oppjekkbare rigger. Foto: Dockwise

Dockwise venter å gjøre en emisjon hvis det blir aktuelt å bygge et større skip enn "Blue Marlin". Det sa administrerende direktør Andre Goedee under Pareto Securities' olje- og offshorekonferanse onsdag, melder TDN Finans.Blue Marlin har en kapasitet på 73.000 tonn og dersom et slik transportskip skal bygges, venter selskapet å gjøre en emisjon på 50-100 millioner dollar.I dag morges ble det kjent at Dockwise ble tildelt 12 kontrakter for tungtransportprosjekter. Samlet verdi for kontraketen er på nærmere 37 millioner dollar, noe som tilsvarer 323 millioner kroner.Selskapet sier de vil bevege seg vekk fra markedet for små/mellomstore skip. Nå gjør de en studie hvor de undersøker muligheten for å bygge en enhet med større kapasitet enn "Blue Marlin" for å møte den fremtidige etterspørselen etter transport av svært tunge produksjonsplattformer.