Svekket BNP i tredje kvartal

Utfasing av stimulitiltak gir Spania svakere BNP i tredje kvartal.

Spanias statsminister, Jose Luis Rodriguez Zapatero. Foto: REUTERS/Juan Medina (SPAIN) / SCANPIX
Næringsliv

Spansk brutto nasjonalprodukt (BNP) for tredje kvartal ser ut til å bli noe svakere enn foregående kvartal som følge av utfasing av stimulitiltak, melder Bloomberg News, ifølge TDN Finans.Sentralbanken viser også til at de europeiske bank-stresstestene har redusert frykten i markedet.Kuttet ratingLandets tidligere finansminister Pedro Solbes uttalte i dag til Bloomberg News at Spania "fortsatt er i en god posisjon", til tross for at ratingbyrået Moody's kuttet landets kredittrating ett nivå.- Spania er klart i bedring selv om ledigheten forblir høy. Det stemmer at vi må gjøre litt innsats, sa han, ifølge nyhetsbyrået.

Nyheter
Næringsliv