kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Anso5 AS; Ida Et Vie Analiza Jenssen; Me Drift AS.Akershus: BH Butikk AS; Conzepto AS; Eikaparken Boligsameie Felt 10.Oslo: Butikkdrift Trine Dahl; Bøler Pizza og Kebab v/Zhigar Omer; Edgecap Private Opportunity AS.Hedmark: Megatec; Mølla Grønt og Godt DA; Truels Erikstad.Oppland: Energi og Varme Elin Østby Glemmestad; Gudbrandsdalen Betong Gulv & Gulvavretting; SFB Service AS.Buskerud: Alt Annet AS; Brdr. Hanssen DA; Butikk Mehrdad Rezaei.Vestfold: Båtformidlingen Eva Eriksen; Engø Design Jonassen; Gopro AS.Telemark: Vandemonteringen.Aust-Agder: Bliksund AS.Vest-Agder: Assa Holding AS; Gunn Lindland; V-Profile Einar Nilsen.Rogaland: Akwaaba Boutique Mary Bosompem Asubonteng; Brynehaugen AS; Dagfinn Magne Egeland.Hordaland: Nordstraumen B10 AS; Quality Operations DA; Skranevegen Sameie.Sogn og Fjordane: Hårklau Lønsjen; Johanna Myklebust; Jølster Rekneskapslag BA.Møre og Romsdal: Eco-Cap AS; Tørset Utleie AS.Sør-Trøndelag: Arvid Dahlen AS; Chianti Ristorante & Pizzeria AS; Nea Elveeierlag SA.Nord-Trøndelag: As-Bjørn AS; Maritvold Barnehage SA.Nordland: Eirin Sørslett Fysioterapi; Frøskeland Maskinservice AS; Gnisten Nesna AS.Troms: JN Konsult Jimmy Nilsen; Lyngsfjord Geotour AS.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.