kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Absolutt Økonomi AS; Boligsameiet Solstadtunet; Bunnpris Rakkestad AS.Akershus: 2Green Consulting AS; 2Green Holding AS; Aass Bua.Oslo: Allproffs DA; Awa Finans; Casa Moda AS.Hedmark: Bilsalg Haakon Ruud; Conwista AS; Geir Inge Lillestrøm.Oppland: Erik Pedersen Bygg AS; Garmo Traktorservice.Buskerud: Consilium Revisjon AS; Daglighjelpen DA; Gerd Stavem Taxi.Vestfold: Data Fix Carl Andreas Guldbrandsen; Deger Holding AS; Double Win ANS.Telemark: Gautefall Sameie Bygg 4; Go' Tur AS; Vatnedalen Hytter AS.Aust-Agder: Kells AS.Vest-Agder: Arctic Marine Equipment Limited; Bevei AS; Byporten Holding AS.Rogaland: Dan Inge Dale; Hurtig Express Wojciech Lewandowski; Lakseslottet Lindum Limited.Hordaland: Admetise AS; Bygg og Betongsaging AS; Coller Invest Christian Jørgensen.Sogn og Fjordane: Barsnes Jordbruksvatningslag SA; Florø Butikken AS.Møre og Romsdal: Florø Utvikling AS; Mestada AS; Ole Grøvlen.Sør-Trøndelag: A-Å Transport Thomas Johansen Bottenvik; Biolab Pharma; Englebutikken May Iren Sandø Rognan.Nord-Trøndelag: Daling Melk DA.Nordland: Barrbrygger Companiet ANS; Natura Fashion Marion Wenche Stork; PBL Bedriftshelsetjeneste AS.Troms: Far Fetched Productions.Finnmark: Knut Erik Mauseth.Consult & Catering; Sameiet Spoveveien.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.