Brønnøysundregistrene kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Antoni Kubera Consulting Kristian Antoni Skaalvold; Auto 1 Fredrikstad DA; Bazar Market Rakkestad Irfan Nadir.Akershus: Ali Invest Norway Limited; Argar; Azad Tovi/Azad Tovi.Oslo: Aksum AS Arkitektkontoret Jan Olav Toft; Booking.com (Norway) ASHedmark: Holdingselskapet Foss AS; Levi Andersen Dagligvare AS; Sarepta Studio AS.Oppland: Beitostølen Bilistsenter Helge Haraldset Hafsås; Morstad Rørleggerservice AS; Raak og Draam v/ Ole Kristian Ødegård.Buskerud: Asgrimsplass Maskin DA; Eli Aakre; Local Presens 12.Vestfold: Fixit Data Kurt Christer Bæk; JVC Norge Branch of JVC Europa Limited In Norway; Lille Lardal DA.Telemark: Bli Bedre Invest Limited; Bli Bedre Limited; Glassblåseriet Anne-Mari V Syre.Vest-Agder: IMCS AS; Real Reklame; Stemmane 1 AS.Rogaland: Aviation Managment Consult AMC Leif Egil Overskott; Coregym avd. Bryne AS; Credo Revisjon AS.Hordaland: Bingosystemer Limited; Crockery and Cutlery Gourmet Herman Hetland; Databingo Limited.Sogn og Fjordane: Arnason; Bakke Maskin v/ John-Inge Bakke.Møre og Romsdal: Alterra Norway AS; M/S Voldsund ANS; Ordensvakta DA.Sør-Trøndelag: Alsberg Instruments; Bobilbutikken Christer Småberg; Frank Henrik Pedersen.Nord-Trøndelag: Roar Hauge.Nordland: Arctic Circle Total Jan Roger Husby; Clean Cargo AS; Creo Service SA.Troms: Revisorkompaniet Tromsø AS.Finnmark: 123Gjort Geir-Ove Kristensen; Johnsen Engros.Utenlands: B-Energy AB; Powerplay Club Limited.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.