Aksje til værs på Fredriksen-kjøp

John Fredriksen kjøpte tirsdag 2,4 millioner aksjer i selskap som steg nesten ni prosent på Oslo Axess. I dag fortsetter oppturen.

John Fredriksen. Foto: Finansavisen
Næringsliv

World Shipholding Limited, et selskap knyttet til styremedlem John Fredriksen i Golar LNG Energy Ltd, kjøpte tirsdag 2,4 millioner aksjer i Golar LNG Energy Ltd til kurs 9,89 kroner per aksje.Ny beholdning er 22.700.400 aksjer, noe som tilsvarer 9,94 prosent.Golar LNG Energy Ltd steg 8,6 prosent på Oslo Axess tirsdag. Sluttkursen var 9,50 kroner. I dag stiger aksjen nye 10 prosent til 10,45 kroner. Hittil i år har imidlertid GOLE falt fem prosent.Golar LNG Energy opplyste tirsdag at selskapet hadde vunnet West Java-FSRU-kontrakten til en verdi på 500 millioner dollar. Det tilsvarer 2.945 millioner kroner.

Nyheter
Børs