EDB ErgoGroup tapte 177 millioner

EDB ErgoGroup melder om underskudd i tredje kvartal.

Terje Mjøs, konsernsjef i EDB ErgoGroup. Foto: Scanpix
Næringsliv

EDB ErgoGroup melder om et resultat etter skatt på minus 177 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot minus 9 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble minus 250 millioner kroner, sammenlignet med 95 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble minus 218 millioner kroner, mot 126 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 1.679 millioner kroner, sammenlignet med 1.716 millioner kroner i 3. kvartal 2009.- I dag møter Norges to største IT-selskaper markedet med ett felles ansikt. Fusjonen er endelig godkjent, og vi har startet arbeidet med å etablere en ny og slagkraftig nordisk organisasjon. Jeg ser med forventning frem mot mulighetene det fusjonerte EDB ErgoGroup kan skape til beste for kunder, ansatte og aksjonærer. Vi skal sette norsk IT-næring på verdenskartet, og vise at nordiske kunder betjenes best av de som kjenner nordisk næringsliv fra innsiden, sier konsernsjef Terje Mjøs.Her er rapporten og presentasjonen Se presentasjonen live her

Nyheter
Børs