Finaleplass til Idex

Det Oslo Axess-noterte selskapet Idex har kapret finaleplass i internasjonal konkurranse.

Teknologi og fingerprintselskapet IDEX ASA ble notert på Oslo Axess 12. mars 2010. Til venstre på bildet, styreformann Morten Opstad. CEO Ralph W. Bernstein ringer i bjellen. Foto: Marcel Leliënhof, Tinagent.no.
Næringsliv

Verdens tynneste fingeravtrykksensor , SmartFinger Film, fra det oslo Axess-noterte selskapet Idex, er på finaleplass i Sesames Awards-konkurransen.SmartFinger Film er an av fire finalister i kategorien som går på identifikasjon og ID-kort, opplyser selskapet i en pressemelding mandag.Idex må imdlertid vente til desember på resultatet av konkurransen, der 45 produkter fra de toneangivende aktørene innen kort og ID er vurdert.Ifølge Idex anses Sesames Awards-konkurransen for å sette global standard for ID og betalingskortprodusenter og tilknyttede bransjer.

Nyheter
Børs