Går fra heftig tapssmell til kanonvekst

Peter Anker, Anders Onarheim og Petter Bakken er blant investorene, og etter en periode med sure tap opplever man nå kanonvekst.

Peter M. Anker i R.S. Platou - Foto: Scanpix
Næringsliv

Reidar Michaelsen og en gruppe norske investorer, deriblant Peter Anker, overtok et tysk modulbyggkonsept for rundt fire år siden.Etter 75 millioner i tap har de nå kanonvekst, skriver Finansavisen onsdag.- Vi har en fantastisk kontraktsinngang, sier viseadm. direktør Bjørn Omreng i Bau-How.Rolf Hodne, Jan Olav Steensland, Anders Onarheim, Petter Bakken, Gerhard Heiberg, Trond Sanfelt og Peter Anker er bare noen av navnene som har satset 80 millioner kroner i selskapet.Nå er planen å reise inntil 120 millioner kroner i en ny emisjon med SEB Enskilda som tilrettelegger, men dette avhenger av resultatet av analysene knyttet til bygging av et nytt produksjonsanlegg som vil doble eller tredoble dagens kapasitet.Noe av årsaken til de store tapene som tidligere har kommet skal være forsinkelser i å komme i gang med produksjonen.Les hele saken i Finansavisen onsdag.Artikkel opprinnelig skrevet av Steinar Grini

Nyheter
Næringsliv