21. desember i fjor serverte Eyvind Hellstrøm sitt siste måltid på Bagatelle i Bygdøy allé, skriver Finansavisen.Nå er Hellstrøm klar med bok, der Sveaas til tider får passet sitt påskrevet. Hellstrøm skriver blant annet om et møte mellom de to på Bagatelle før samarbeidet begynte.- En hektisk kveld kom en mann med sykkelhjelm, solbriller og refleksvest - som lignet på «et vanlig sykkelbud» - inn på Bagatelle og ba om å få snakke med Eyvind. Hege Hellstrøm, i dag Eyvind Hellstrøms ekskone, svarte gjentatte ganger at han var opptatt, men «sykkelbudet» insisterte. Da han tok av seg solbrillene så hun at det var Sveaas. Når Hege Hellstrøm forteller at Christen Sveaas vil snakke med ham, tenker Hellstrøm «Faen, for en dust. Komme her midt i den travleste tiden på kvelden.I boken blir Sveaas omtalt som «finansverdenens Leonardo da Vinci» som «bød fiffen på party» med russisk Beluga-kaviar, gule bringebær fra Peru, elg fra Kistefos-skogene, hummer, dameblåskjell og morkler.Hellstrøm skriver også at «Christen Sveaas gjorde det til en sport å klage når det var noe han ikke var fornøyd med» og at «Han er kongen blant klagere».