- Neste FED-pakke blir på noen hundre milliarder

Avisen Wall Street Journal mener å vite at neste stimulipakke fra FED i USA blir på "noen hundre milliarder dollar".

Den amerikanske sentralbanksjefen, Ben Bernanke - Foto: Scanpix

Avisen Wall Street Journal skriver onsdag at neste stimulipakke fra FED i USA kommer til å bli på "noen hundre milliarder dollar".Pakken kommer som ventet i form av statsobligasjonskjøp, og sentralbanken vil sannsynligvis holde muligheten åpen for både utvidelse og stans av stimuliene dersom den økonomiske utviklingen tar en uventet vending.Det er ventet at inflasjonen og arbeidsmarkedet vil bli spesielt vektlagt i tiden fremover.FED skal også være klare med nye prognoser for vekst, ledighet og inflasjon i forbindelse med det to dager lange rentemøtet neste uke.