Hotellkongen Petter Stordalen legger seg langflat etter å ha blitt gjort kjent med at han har smykket ut sin egen villa i Åre med pels fra dyr fanget i såkalte dyresakser.Stordalen har selv uttalt at han er pelsmotstander og dyreverner, men visste ikke at pelsen fra USA og Canada var fra dyr som var tatt i sakser.- Ja, nå får jeg nok på pelsen. Jeg sjekket ikke hvordan dyrene var fanget og trodde i min naivitet at både USA og Canada har de samme strenge reglene som her i Norge, sier Stordalen til Dagbladet.Hotellkongen innrømmer at dette ikke bare kan komme til å føre til bråk for ham i offentligheten. Også på hjemmebane har han nå et forklaringsproblem.- Det var jeg som overtalte Gunhild til å godta dette, da jeg viste til at alle pelser kommer fra bærekraftige dyrestammer. Nå må jeg stå skolerett, sier hotellkongen.Gunhild Stordalen nektet nylig å la seg intervjue av motebladet Elle før bladet tok avstand fra pels.