Ukens 462 nye bedrifter

462 nye foretak ble registrert i Brønnøysund denne uken. Her er listen.

Brønnøysundregistrene.

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag følgende nyregistreringer:Akershus: Romerike Vedlikeholdstjenester Lintho. Oslo: Egg & Bacon Mediasales Limite; Herremaritim AS; Norges Vintersportsmesse AS; Slottsbygg AS. Vestfold: Casamovil AS. Aust-Agder: Østregate Utvikling AS. Hordaland: Rom Utvikling AS; Sotra Maskin og Betong Limited; Sørheim Vedlikehold. Nordland: Indre Eidsfjord Grendelag SA; Stepnor Ltd.. Troms: Strandåkeren Eiendom AS.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.462 nye bedrifter Dermed ble det denne uken registrert 462 nye foretak i Brønnøysund.Mandag: 123 nye bedrifter Tirsdag: 106 nye bedrifter Onsdag: 129 nye bedrifter Torsdag: 91 nye bedrifter