Vekst i NHST

Bedring i både annonser og abonnement har ført til bedre tider i Dagens Næringsliv. Resultatet før skatt ble 4,3 millioner kroner i tredje kvartal, mot minus 2,5 i samme kvartal i fjor.

Sjefredaktør Amund Djuve i Dagens Næringsliv - Foto: Scanpix
Næringsliv
- Dette er det fjerde kvartalet på rad med vekst, melder mediehuset.Omsetningen økte med 13 prosent, fra 126 millioner kroner til 141 millioner kroner i løpet av den samme perioden. Driftsresultatet var i tredje kvartal på 3,3 millioner kroner, mot et underskudd på 3,2 millioner i samme kvartal i fjor.For NHST-konsernet er tallene fortsatt på minussiden. Resultatet før skatt ble et underskudd på 13,5 millioner kroner, men dette er en forbedring fra minus 27,4 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Akkumulerte tall etter tredje kvartal viser et overskudd på 30,8 millioner kroner, mot minus 38,3 millioner kroner på samme tidspunkt i fjor.