Milliardkontrakt til Bergen Group

Bergen Group Rosenberg har landet Statoil-jobb verdt inntil 1,5 milliarder kroner.

Rosenberg Verft. Foto: Finansavisen.
Næringsliv

Bergen Group Offshore har, gjennom datteren Bergen Group Rosenberg, blitt tildelt et stort offshore modifikasjonsprosjekt av Statoil, går det frem av en børsmelding.Kontraktsverdien er 1-1,5 milliard kroner, og vil generere aktivitet fra 4. kvartal 2010 til 1. kvartal 2014.Den såkalte EPCIc-kontrakten (Engineering, Procurement, Construction, Installation & commissioning) omfatter modifikasjoner på blant annet Kvitebjørn-plattformen for å bedre kompresjonskapasitet.- Denne kontrakten er av strategisk betydning for Bergen Group Offshore sier Kristin Færøvik, divisjonsdirektør i Bergen Group Offshore og adm.dir. ved Bergen Group Rosenberg.

Nyheter
Børs