Idar Vollvik ser rødt så det holder

Ludo styrer mot blodrøde tall for 2010. Pengejakten avsluttes i ettermiddag.

Idar Vollvik i en Ferrari California - Foto: Stella/Marius Gulliksrud
Næringsliv

Finansavisen har gjentatte ganger omtalt Idar Vollviks jakt på penger til mobilselskapet Ludo. Forrige fredag skrev avisen for eksempel at likviditetsproblemer og søknad om betalingsutsettelser og kriselån på 10 millioner neppe er salgsargumenter når investorer skal bla opp titalls millioner kroner.Målet har vært å hente inn 200 millioner kroner for å kjøpe Ventelos privatvirksomhet, men om Vollvik lykkes med oppkjøpet er ennå uvisst, skriver DN.24 millioner i minus i årAvisen viser også til prospektet i forbindelse med emisjonen, der resultatet for Ludo per 3. kvartal 2010 er inkludert. Omsetning oppgis til 72,5 millioner, driftsresultatet til minus 15,4 millioner kroner.Forventet driftsunderskudd i 2010 er 24 millioner kroner.Finansavisen skriver fredag at kundeveksten i Ludo har stått stille i flere måneder, men i en e-post kontrer Vollvik og sier den "faktisk er veldig bra".

Nyheter
Næringsliv