Kvinner er tryggere sjåfører enn menn

En ny undersøkelse viser at barn føler seg tryggere i bilen når mor kjører.

Foto: Scanpix
Næringsliv

En ny undersøkelse viser at barn føler seg tryggere som passasjer i bilen når mor kjører enn når far sitter bak rattet, skriver Dailymail. Fedre tar flere sjanser sier syv av ti barn. Undersøkelsen er gjennomført av bilutleieselskapet Budget.Ikke bare føler fire av ti barn seg tryggere med mor som sjåfør, hele 30 prosent av de spurte barne synes også mor er mer underholdende i bilen. Det betyr at mor snakker og tuller mer med barna i bilen, sammenlignet med far.Så mange som 70 prosent sier at det er større sjanse for at faren deres har nesten-ulykker, kjører for fort eller blir sint på andre sjåfører.En talsmann for Budget påpeker at barn som oftest har best oversikt over foreldrene i bilen, fordi de ser alt fra baksetet.

Nyheter
Næringsliv