Telenor-sjefen avviser ikke oppkjøp av TV2

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas avviser ikke at Telenor kan bli storeier i TV2.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Foto: Finansavisen
Næringsliv

- Den type spekulasjoner kommenterer vi aldri. Det generelle her er at ingen eierforhold i det lange løp sitter helt fast, sier Baksaas til TV 2.Onsdag meldte Kampanje at A-pressen vil kvitte seg med sin eierandel på 50 prosent i TV 2. Torsdag skrev Dagens Næringsliv at Telenor er sannsynlig kjøper av A-pressens aksjer, eventuelt i samarbeid med det svenske selskapet Bonnier. Telenor er storeier i A-pressen.- Samarbeidsflater vil endre seg over tid, også ambisjoner og strategier vil endre seg. Sånt sett står ikke alt hogget i stein. Men spekulasjoner som de vi har sett de siste dagene, kommenterer vi aldri, sier Baksaas.Han sier at folks TV-vaner er i forandring.- Og det er de nye nettverksplattformene som muliggjør at vi bruker datanett til å streame TV og laste ned video. Det telekomoperatørene kommer til å være opptatt av, er at disse plattformene - sammen med dem som har innhold - kan levere effektive og interessante løsninger til kunden. Og det samarbeidet kommer til å finne nye former, sier Telenor-sjefen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv