- Frankrikes økonomi i rute

- Et tegn på at den økonomiske bedringen er her, sier økonomiministeren.

Frankrikes president, Nicolas Sarkozy - Foto: Scanpix
Næringsliv

Frankrikes økonomi vokste med 1,5 prosent i 2010. Myndighetene sier økonomien er i rute, men analytikerne er skuffet.- Det er ikke skuffende fordi det samsvarer med de siste prognosene, sa landets økonomiminister Christine Lagarde tirsdag.- Det er et tegn på at den økonomiske bedringen er her, fortsatte Lagarde.Veksten i fjerde kvartal i 2010 var på 0,3 prosent, viser tallene fra statistikkbyrået INSEE, noe som er lavere enn tidligere prognoser på 0,5 prosent.Nå mener analytikerne at målet om 2 prosent vekst i 2011 er overoptimistisk, men Lagarde understreket at dette fortsatt er regjeringens mål. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv