Krever 90 mill. etter Lunde-konkurs

Så langt er Handelsbankens krav på 90 millioner kroner fra konkursboet etter Johs Lunde.

Foto: posuva.no
Næringsliv

Handelsbankens krever 90 millioner kroner fra konkursboet etter Johs Lunde, men bankens totale engasjement i Johs Lunde Gruppen er større.- Vi har mottatt en foreløpig oversikt fra Handelsbanken. Denne inneholder ikke forhold knyttet til eiendommene i selskapene under Måsen Eiendom, sier bostyrer etter Lunde-konkursen, advokat Fredrik Bie, til Stavanger Aftenblad.Lunde Gruppen hadde en samlet gjeld på om lag 1,8 milliarder kroner da imperiet veltet for to uker siden.- Vi ønsker ikke å gå ut med hvor stort det totale engasjementet vårt er, sier kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre i Handelsbanken til avisen.- De 90 millionene knytter seg til selskaper som allerede har gått konkurs. Vi vil avvente utviklingen, og eventuelt komme med nye krav dersom det åpnes flere konkurser, sier han.

Nyheter
Næringsliv